Könyvbarátok klubja

Az „Idősebb könyvbarátok klubja” program az 50 év fölöttiek számára jött létre, akik kellemesen, szórakozva, de ugyanakkor hasznosan szeretnék eltölteni szabadidejüket. A találkozók kéthetente kerülnek megrendezésre, szerda délután, 17 órától.

A program fő célja a könyv, az olvasás szeretetének népszerűsítése; az egyéni látókör bővítése; kulturális-, közösség- és személyiségfejlesztés; az esztétikai ízlés, a szépérzék erősítése az irodalom által.

A programot egy olvasótermi részlegen dolgozó könyvtáros, Csergő Aliz vezeti, aki minden alkalomra készül egy bizonyos tematikával, bemutatja a témát érintő könyveket, melyekkel rendelkezik a könyvtár. Fő szempontunk változatossá, érdekessé, de ugyanakkor tartalmassá tenni a találkozók programját, olyan témákat feldogozni, amelyek mindenkit érdekelhetnek.

A program nyitott, lehet folyamatosan jelentkezni és szeretettel várunk minden érdeklődőt. Részvételi szándékát jelezheti telefonon, a 0266-364.725-ös vagy a 0744-778.493-as számokon, vagy személyesen, a könyvtár olvasótermi részlegén, az épület emeletén.